Futbol Català
Esports Futbol 12/01/2011

Boris Garrós: "Dins l'equip hi ha preocupació per la falta de gol però sabem que hi ha qualitat"

El davanter referència del Castelldefels analitza les claus de la sequera de l'equip groc, que no ha marcat cap gol en les darreres cinc jornades

àngel Garreta
1 min
Boris Garrós, referent en atac de l'equip groc

CastelldefelsEl Castelldefels es troba dins d'una dinàmica negativa de resultats i també de gols. L'equip dirigit per Antonio Escudero no ha pogut fer cap gol en els darrers cinc partits a Tercera Divisió, tampoc la darrera setmana amb el primer penal a favor que li han xiulat a l'equip en tota la lliga. Jorge Sánchez el va fallar. No obstant, la referència en atac de l'entitat castelldefelenca des de fa tres anys és Boris Garrós. El davanter, en declaracions al lloc web de l'Ara, ha mostrat la seva preocupació per la ratxa del seu equip. "Crec que ens està passant el que ens passava a principi de temporada on també vam tenir una ratxa semblant, el que passa és que ara l'equip crea moltes menys ocasions que abans. Ens costa molt més arribar clarament a dalt i això es transforma en menys oportunitats per marcar", ha manifestat el punta.

Per a Garrós, la culpa comença per ell mateix perquè "sóc un dels màxims responsables que l'equip porti tants partits sense marcar perquè sóc qui ha de fer els gols. Ara per culpa de lesions i sancions estem jugant amb força jugadors pels que la categoria és nova i a mesura que passen les jornades van agafant confiança i els resultats crec que arribaran. Tots sabem la qualitat dels jugadors d'aquesta plantilla i estic segurs que quan caigui el primer gol cauran molts més". L'habilidós davanter del conjunt groc creu que l'aficionat pot estar tranquil perquè darrere l'equip tampoc encaixa massa gols. Per a Garrós està clar que "si no fos perquè defensivament estem realment molt bé, no tindriem 23 punts".

stats