Publicitat
Publicitat

Federació Catalana de Futbol

El dia 26 de març els clubs estan cridats a les urnes

Casals, Subies i Llauradó ja són candidats oficials

La junta electoral de la Federació Catalana de Futbol va aprovar les tres llistes

Els clubs de Catalunya tindran tres opcions de vot de cara a les eleccions a president de la FCF: Jordi Casals, Andreu Subies i Jaume Llauradó. Tots tres van presentar els avals mínims per formalitzar candidatura el passat dilluns i un cop superat el temps que marquen els estatuts de l'ens federatiu per possibles reclamacions, la junta electoral ha confirmat tots tres precandidats de cara a la cursa final per fer-se amb la cadira d'una de les institucions actualment més desprestigiades del país.

Tots tres candidats han confirmat també la llista de futurs directius que s'encarregarien de les diferents responsabilitats dins la Federació en cas de triomf. A les tres llistes hi destaquen molts presidents de clubs.

Jordi Casals

El president sortint de la Federació es presentarà amb una llista formada per José Maria Banderas, Jordi Bigorra, Carles Albert Casanova, Xavier Ciércoles, Josep Anton del Águila, Juan Carlos Infantes, Santiago López Adan, Josep Vicente Madolell, Santiago Masó, Gabriel Montiel, Juan Enrique Muñoz, Francesc Murrià, Carles Nugué, Josep Ribot, Ferran Roldan, Ernesto Sukerman, Jordi Suñé, Pere Vila i Fulgencio Valle.

Andreu Subies

Qui fins fa poc exercia de vicepresident de la FCF anirà acompanyat de Joan Soteras, Jesús Farga, Joaquim Del Pino, Xavi Martín, Josep Llaó, Dani Vives, Joan Josep Isern, Jordi Terés, Isabel Tarragó, Joaquim Sala, Jaume Plaza, Josep Vives, Raül Sus, Borja Rovira, Juan Carlos Hueto, Felipe López, Carmen Peñafiel, Oriol Camacho i Javier Lerma.

Jaume Llauradó

La candidatura del president del Fòrum Samitier anirà reforçada per Álvaro Echevarría, Germán de la Cruz, José Luís Gutiérrez, Antonio Ropero, Ramon Andreu, Jesús Fernández, Francisco Carmona, Baltasar Casanueva, Cristóbal Arco, José Antonio Revilla, Juli Torrent, Joan Rigol, José Luís Tarazona, Félix Abad, Domingo Rodríguez, Víctor Cano, Abel Moreno, Débora Cugat, German Pellicer, Isaac González i Abel Cabrerizo.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT