Futbol Català
Esports Futbol 13/04/2011

Els jugadors del Castelló amenacen amb no disputar el partit de diumenge contra L'Hospitalet

Els futbolistes del conjunt blanc-i-negre afirmen que no es presentaran a jugar contra els riberencs si no cobren les mensualitats pendents

àngel Garreta
1 min
El Castelló podria no viatjar a L'Hospitalet

BarcelonaLa plantilla del CD Castelló, encapçalada pels capitans Raúl Muñoz i David Rangel, ha traslladat a la directiva del club la seva decisió de no viatjar a L'Hospitalet de Llobregat el proper diumenge per disputar la jornada número 34 del campionat de lliga. Els futbolistes no han arribat a un acord amb els dirigents per la liquidació del deute que manté el club amb els jugadors i han posat com a data límit per decidir viatjar o no a Catalunya el proper divendres a les tres del migdia.

L'entitat ha deixat de pagar a la seva primera plantilla un total de quatre mensualitats més una paga extra. Els jugadors reclamen tres d'aquestes mensualitats per desconvocar la vaga prevista per diumenge. El Castelló va baixar de Segona A la temporada passada després de cinc temporades consecutives a la divisió de plata del futbol estatal. Diversos jugadors i tècnics que han passat per les seves files en el darrer any, han denunciat el club presidit per José Laparra, entre ells l'exentrenador de L'Hospitalet, Jordi Vinyals, destituït durant la primera volta.

stats