Futbol Català
Esports Futbol 06/10/2011

La Federació busca seu a l'àrea de Barcelona per disputar la primera fase dels campionats autonòmics

La RFEF ha designat Catalunya com destí de les eliminatòries d'aquesta temporada

Redacció
1 min
Logotip de la RFEF

BarcelonaEls responsables esportius de la Federació Catalana de Futbol han declarat obert el concurs per acollir la primera i/o la segona fase dels

Campionats d'Espanya de seleccions autonòmiques sub 16 i sub 18 masculines i femenines, que s'iniciaran durant el proper mes de desembre. Tots els clubs federats poden optar a ser seu d'aquests campionats. La FCF ha estat escollida per l'ens espanyol com a seu per acollir les fases prèvies dels campionats d'aquestes categories.

Tots els clubs que vulguin aspirar a ser seu hauran de complir amb la condició de disposar unes instal·lacions esportives adients, estar a poca distància de l'aeroport de Barcelona i disposar d'una infraestructura hotelera també propera. Serà també necessari facilitar la logística i serveis que es requereixin i col·laborar amb les despeses d'organització.

Les seleccions masculines jugaran la primera fase del 27 al 30 de desembre del 2011 i la segona del 15 al 18 de març del 2012. Per la seva banda, les femenines disputaran la primera del 19 al 22 de desembre del 2011 i la segona del 9 al 12 de febrer del 2012.

stats