Futbol Català
Esports Futbol 09/09/2011

El Pomar es retira de la competició

L'equip, que havia de jugar a Tercera Catalana, ha renunciat davant la FCF

Redacció
1 min
La graderia del camp del Pomar

BarcelonaEl Club Deportivo Pomar ha notificat aquesta setmana a la FCF la retirada del seu equip de la Tercera Catalana (grup 11) a només pocs dies començar la competició. D'acord amb la normativa vigent, el dret a ocupar la vacant li correspon al següent equip millor classificat entre els que van participar la passada temporada a l'antiga Tercera Regional, en aquest cas el Club Futbol Atlètic Riudeperes, inicialment inscrit al grup 3 de Quarta Catalana.

Un cop consultat el Riudeperes per la Federació, el club ha acceptat ocupar la vacant produïda i participar al grup 11 de Tercera Catalana. Per aquest motiu, resta anul·lat el partit que havia d'enfrontar el Riudeperes amb el Gurb B al grup 3 de Quarta Catalana, grup que passarà a partir d'ara a tenir només 17 equips participants per impossibilitat logística d'ordenar de nou la categoria a aquestes alçades de setembre.

Alhora, queda ajornat el partit que hauria d'enfrontar al Riudeperes i a l'UD Catalana de la Tercera Catalana grup 11 -partit equivalent al calendari del Pomar- i que s'haurà de jugar en una nova data a determinar un cop iniciada la competició, així el Riudeperes tindrà temps d'adaptar-se a la nova divisió.

stats