Futbol Català
Esports Futbol 25/06/2011

A la cinquena va la vençuda pel Reus!

L'equip roig-i-negre puja a Segona B després de guanyar el partit de tornada a Níjar (0-1) i sumar un 3-0 al global de la final per l'ascens

Redacció
2 min
Els reusencs celebrant l'ascens a Segona B al vestidor

NíjarEl Reus ha aconseguit l'ascens a Segona B després de guanyar els dos partits de la final contra el Comarca de Níjar (2-0 a l'anada i 0-1 a la tornada). L'equip dirigit per Santi Castillejo ha aconseguit la fita després de quatre promocions consecutives sense poder tornar a la categoria de bronze del futbol estatal.

L'equip català ha sortit al terreny de joc a observar quina intensitat oferia el Comarca de Níjar, que tenia el suport d'una afició que pressionava. Després de refredar-se l'empenta inicial dels locals, el Reus ha obert el marcador. Passada la mitja hora de la primera meitat, Chumbi ha fet un gol clau per l'equip del Baix Camp en aprofitar a porta buida un mal refús del porter Nacho. El 0-1 ha sumat un 3-0 global de la final, gairebé impossible de capgirar pel conjunt local. Menys encara quan al segon temps, al minut 65, el Níjar s'ha quedat amb nou jugadors en un instant. Mérida ha vist una vermella directa i en les protestes per l'acció, Gaby ha vist la segona groga. Aquest fet ha acabat de posar les coses molt fàcils al Reus per mantenir el control total dels minuts restants de la final.

Pocs instants després d'aquest moment, Chumbi ha estat a punt de tornar a marcar pels reusencs. L'afició local ha reaccionat molt malament a les expulsions dels seus jugadors i han començat a donar cops a les parts superior i lateral de la banqueta del conjunt català. El xiulet final ha fet esclatar l'alegria del Reus i també alguna pica-baralla originada pels aficionats locals. Aquest ascens suposa la total compensació de descensos dels equips catalans de Segona B (Gramenet i Santboià), per la qual cosa el Vilanova salva la categoria a Tercera.

FINAL (tornada) PLAY-OFF D'ASCENS A SEGONA B

COMARCA DE NÍJAR 0 - REUS 1

(anada: Reus 2 - Comarca de Níjar 0)

COMARCA DE NÍJAR: Nacho, Gaby, Cobos, David Sánchez (Garrincha, 45'), Iván Parra, Félix (Francis, 70'), Abel, Pigüi (Sevilla, 64'), Raúl Mérida, Raúl Alonso i Pito II.

REUS: Ángel, Edu Vives, Sangrà, Ferran, Robert, Beñat, Marquès (Masqué, 62'), Álvaro, Taranilla (Querol, 60'), Sergio León (Manolo González, 74') i Chumbi.

ÀRBITRE: Jesús Muñoz Mayordomo (Castella La Manxa)

TARGETES: Grogues a Cobos i Gaby -dues i expulsió minut 67- (Níjar). Vermella directa a Mérida -minut 67- (Níjar).

GOLS: 0-1 (Chumbi, 32').

stats