Futbol Català
Esports Futbol 07/07/2011

Cristino tanca una etapa a la Pobla de Mafumet

El capità deixa el filial del Nàstic i jugarà amb l'Ascó a Primera Catalana

Redacció
2 min
Cristino marxa de la Pobla

La Pobla de MafumetEl capità del CF Pobla de Mafumet, Ivan Cristino, ha decidit posar punt i final a la seva vinculació amb el filial del Gimnàstic de Tarragona. Tot i tenir una oferta per allargar un any més la seva continuïtat a la Pobla, el migcampista tarragoní ha acceptat l'oferta del FC Ascó i militarà en el conjunt de la Ribera d'Ebre la pròxima temporada.

El capità poblenc marxa després de defensar la samarreta de la Pobla els darrers quatre anys, tots ells a Tercera divisió, i convertint-se en un referent del club, dins i fora del terreny de joc. Cristino, al costat del preparador físic Jordi Abella era l'únic supervivent que temporada rere temporada es mantenia en la plantilla de Tercera divisió, en les quatre temporades que la Pobla porta militant en aquesta categoria. Format des de petit al planter del Nàstic, ha jugat a Segona B i Tercera amb equips com el CF Reus Deportiu, el CF Vilanova, la UE Rapitenca i la Pobla. Amb la seva arribada a Ascó, Cristino es trobarà amb excompanys seus al filial grana, com Jaume Esteve, el seu predecessor en la capitania poblenca, amb el defensa argentí Mauri, amb el porter exgrana Felip Ortiz, i amb el seu inseparable amic Sergi Grau.

L'adéu de Cristino ha deixat un regust agredolç al CF Pobla de Mafumet. El president Josep Mir ha volgut agrair públicament a Cristino els seus anys a l'entitat afirmant que "és una llàstima, però Cristino ha pres la decisió que ell considera millor. Ha estat quatre anys a la casa i podem dir que se'n va un mite de la Pobla". El jugador ha volgut acomiadar-se amb aquestes paraules: "És difícil marxar de casa quan t'hi sents tan a gust, però amb la meva edat haig de mirar el millor per mi i pel meu futur, i això he fet. He compartit quatre anys amb gent fantàstica d'aquesta entitat i que no oblidaré mai, els hi estic molt agraït. Espero que en un futur el futbol ens torni a retrobar".

stats