Futbol Català
Esports Futbol 18/01/2011

Dimiteixen quatre directius del Sant Andreu per discrepàncies en la gestió de l'entitat

Una crisi institucional truca a la porta d'un club en què els resultats del primer equip estan començant a desencantar un sector de l'afició

Redacció
1 min
Joan Gaspart

BarcelonaEn reunió de junta celebrada ahir a la tarda a les 19 hores al Narcís Sala, quatre dels directius de l'entitat van presentar la seva dimissió per no estar d'acord en la política de gestió del club. Aquests són Adrià Giménez, José Manuel Pérez, Xavier Miralles i Gerard Molins, tots ells vinculats fins ara a l'àrea social i de marketing.

Els dimissionaris van presentar conjuntament dues cartes de renúncia dirigides al president de l'entitat, Joan Gaspart, i al president adjunt, Juan Carlos Campos. En les citades cartes exposen "les discrepàncies en la manera de fer i de treballar en el sí de la Unió Esportiva Sant Andreu" que han manifestat reiteradament en les juntes directives però que no s'han "esmenat". Les dimissions es van presentar oficialment a les oficines de l'estadi andreuenc. Afirmen que deixen el càrrec per "dignitat" i per tot allò que defensaven fa cinc mesos, quan es van embarcar en un projecte que tenia l'aprovació de Gaspart. A la vegada, han manifestat que li faran arribar un escrit al president de la SAE (Societat Anònima Esportiva) perquè dubten que el màxim accionista del Sant Andreu sigui conscient "de la situació real del club".

Les dimissions se sumen a la dinàmica esportiva no gaire positiva del primer equip andreuenc. El conjunt de Natxo González, dissenyat i pressupostat per intentar l'ascens a Segona A, va començar la lliga com a líder indiscutible i va travessar posteriorment una ratxa de nou partits sense guanyar. Després de dos triomfs consecutius, els quadribarrats han encaixat dues noves derrotes seguides que deixen l'equip setè a la classificació a cinc punts de les places de play-off a Segona A.

stats