Futbol Català
Esports Futbol 17/02/2011

Edu Vílchez, renovat com entrenador del Peralada

El tècnic, que també exerceix de director esportiu, seguirà al capdavant dels verds

àngel Garreta
1 min
Vílchez seguirà com responsable esportiu a Peralada

BarcelonaLa directiva del Peralada ha decidit renovar la seva confiança en la direcció tècnica i la gestió esportiva d'Edu Vílchez. L'entrenador i a la vegada director esportiu del club signarà la seva renovació per dues temporades més. L'equip gironí es troba ara mateix situat a la quarta posició de la taula a Primera Catalana, a set punts de l'ascens a Tercera Divisió que marca actualment el Tàrrega amb 46 punts.

Vílchez s'ha mostrat molt content per la decisió del club i ha manifestat sentir-se "molt agust al club" on considera que es pot "treballar com un vol sense que et molestin per tonteries". El tècnic ha destacat el tracte rebut per l'entitat en aquest temps i confia "en poder donar més minuts i presència a jugadors de la base els propers anys".

Per la seva banda, el president de l'entitat, Josep Isern, afirma que pel club "és essencial mantenir un estil i una forma de treballar". En aquest sentit, pel màxim mandatari de l'entitat "Vílchez és l'home indicat perquè creiem en ell i en com treballa". En la línia dels comentaris de Vílchez, el president del Peralada creu que "podem millorar encara molt més la nostra base i confiar per tal que alguns nois arribin al primer equip".

stats