FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL
Esports Futbol 14/03/2011

Subies, Llauradó i Casals es perfilen com candidats

A poc més de 18 hores per finalitzar la presentació d'avals i formalitzar candidatura, tres són els noms que apunten a la cursa electoral de la Federació Catalana

àngel Garreta
2 min
Els tres precandidats

BarcelonaEl proper 26 de març els clubs catalans estan convocats novament a escollir el president de la seva federació. A falta de confirmació de validesa dels avals durant la nit d'avui (i proclamació oficial durant dimarts), els presidents dels diferents equips hauran de triar entre tres candidats: l'expresident Jordi Casals, el fins ara vicepresident Andreu Subies i el president del Fòrum Samitier, Jaume Llauradó.

Tots els precandidats -que disposen de més dies de precampanya que de campanya- han començat aquests últims dies a desvetllar algunes de les seves propostes i part del seu equip de gestió. El fins ara màxim responsable de la FCF, Jordi Casals, ha afirmat que un dels seus reptes serà tecnològic, amb la implantació d'actes arbitrals online i la seva posterior consulta immediata pels clubs. Així mateix, Casals promet congelar les tarifes arbitrals les dues properes temporades i eliminar la quota de mutualitat pels equips de la futura Quarta Catalana, amb un estalvi estimat de 208.000€.

Per la seva banda, Andreu Subies aposta pel seu equip de gestió com a punt fort. Noms com Josep Llaó, Jesús Farga, Isabel Tarragó, Joan Josep Isern o Joan Soteras, entre d'altres, són de reconegut prestigi dins el futbol català. Per a Subies és clau dignificar la marca 'FCF' i formar correctament als futurs directius i delegats territorials en les seves funcions. Un altre dels aspectes que vol potenciar Subies és la secció de futbol sala, esport on creu que els seus dirigents han de tenir un major grau d'independència de gestió. La renovació tecnològica també és part del seu programa, principalment el lloc web de la Federació Catalana i els seus serveis.

També sobre tecnologia aposta Jaume Llauradó, qui ha afirmat aquests dies que la seva precandidatura garantirà una pàgina a internet que sigui moderna i a cost zero per tots els clubs catalans, pròpia i individual per a cada entitat. El precandidat ha arribat a un acord amb una empresa de serveis web per implantar aquesta oferta. Llauradó ha oferit també una revisió mèdica oficial gratuïta per tots els jugadors a totes les categories. La revisió del format de competició de la Copa Catalunya també forma part del seu programa.

stats