Futbol Català
Esports Futbol 24/07/2011

Emili Vicente, confirmat

El tècnic també seguirà al capdavant del nou Lleida Esportiu

Redacció
1 min
Emili Vicente mira al futur amb optimisme

LleidaGarantir l'estabilitat esportiva de la primera plantilla és l'objectiu prioritari del nou Lleida Esportiu a Segona B. És per això que l'entrenador dels èxits dels darrers anys a la desapareguda Unió Esportiva Lleida, Emili Vicente, va convertir-se en el primer pilar del projecte en assegurar-se ahir, amb la signatura del seu contracte, un any més a la banqueta del Camp d'Esports, ara al capdavant de la nova entitat de la Terra Ferma.

En declaracions al diari Sport, Vicente ha afirmat trobar-se "molt il·lusionat amb el nou projecte i agraït de la confiança depositada en nosaltres des del primer moment". El tècnic de La Seu d'Urgell creu que ara toca "treballar molt dur per consolidar el projecte i aconseguir els objectius que ens hem marcat". Per Vicente és clau "construir un bon bloc al més aviat possible".

Els màxims responsables del club ja tenen claus i poders per utilitzar el Camp d'Esports i gestionar tots els actius esportius i econòmics de la nova entitat. La nova entitat s'estrenarà a casa el 21 d'agost amb la disputa del primer derbi català de la temporada a la categoria, rebent el Reus al seu estadi.

stats