Futbol Català
Esports Futbol 04/05/2011

Emili Vicente: "La nostra obligació és intentar finalitzar la temporada el més a dalt possible"

L'entrenador del Lleida es mostra decebut per la situació legal del club però afirma que lluitaran fins al darrer dia pel bon nom esportiu de l'entat

àngel Garreta
1 min
El tècnic del Lleida es mostra decebut

BarcelonaEl cos tècnic i la plantilla del primer equip de la Unió Esportiva Lleida van rebre ahir el darrer cop dur de la temporada, el més dolorós de tots. Després de passar bona part del calendari amb problemes econòmics, reclams de mensualitats i diferents situacions fora de l'àmbit purament esportiu, la notícia de la falta de viabilitat del club i l'obligació de vendre els actius de la SAE (Societat Anònima Esportiva) ha arribat en el pitjor moment, just quan l'equip es juga la promoció d'ascens.

No obstant, pel tècnic, Emili Vicente, el més important és que l'equip "s'exercitarà avui amb tota normalitat". Per l'entrenador del Lleida "pujar a Segona A ajudaria perquè donaria més valor al club. La nostra obligació és intentar-ho". Preocupat per la situació final del Lleida, Vicente admet que dins la plantilla, la notícia "encara s'ha de pair perquè és molt negativa".

El seu segon a la banqueta, Jose Gil, ha manifestat que al vestidor de l'equip "l'estem aïllant de tots aquests aspectes. La unitat de tècnics i jugadors és un dels actius més importants del club. Intentarem donar-ho tot durant els partits que resten i si el destí vol, durant el play-off". Respecte les promeses de solució que no han acabat d'arribar mai, Gil considera que "el final no serà el que tothom volia, però hi haurà una solució, que serà la venda. A partir d'aquí el temps donarà i treurà raons sobre el futur de l'entitat, que espero acabi quedant-se a la seva terra".

stats