Futbol Català
Esports Futbol 04/09/2011

Punt d'or del Cornellà a Sant Adrià i golejada a plaer del Gavà en la seva estrena a casa

Els de Raúl Longhi deixen escapar el triomf en temps afegit davant el Cornellà (1-1) i els d'Albert Poch fan gaudir a La Bòbila amb una golejada (4-0) contra el Vic

Redacció
1 min
El Cornellà ha sumat un punt 'in extremis'

BarcelonaEspectacular golejada la que va signar el Gavà durant la nit d'ahir dissabte davant el nouvingut Vic. El conjunt blaugrana es va recuperar de la imatge i la derrota encaixada contra un altre equip acabat d'arribar a Tercera, el Rubí, fent pagar els plats trencats als blanc-i-vermells. En un encontre de molta intensitat i fort ritme local de principi a fi, dos gols d'Edgar força consecutius (minuts 31 i 36) van deixar el triomf a punt de caramel pel Gavà. Al segon temps van rematar la feina Aitor Unzué i Bioko.

A la ciutat esportiva de l'Espanyol, sorpresa sobre el xiulet final d'un lluitador Cornellà que no va donar la partida per perduda. Els locals van gaudir de més ocasions, sobretot en una primera part on van obrir el marcador amb un xut de Thievy des de la frontal a cinc minuts de la mitja hora de joc. A la represa el ritme dels de Longhi va baixar i una pèrdua de pilota a la zona de construcció va propiciar un gran xut final del davanter verd Enric que va donar un punt d'or a l'equip dirigit per Jordi Roger.

stats