Futbol Català
Esports Futbol 30/07/2011

El Torneig d'Històrics viurà un duel a noranta minuts per primera vegada a la fase prèvia

El Premià es retira de l'edició d'enguany i Horta i Santboià es jugaran la classificació del grup I en un únic partit a temps complet enlloc d'un triangular

àngel Garreta
1 min
Víctor Mur (cap de premsa), Rafael Joaquim (president d'honor) i Joan Moya (directiu del torneig)

BarcelonaLa baixa a darrera hora del Premià -donada la seva delicada situació estructural- obligarà a la direcció del Torneig d'Històrics del Futbol Català a aplicar per primera vegada en vint-i-sis edicions un partit a 90 minuts a la fase prèvia a les semifinals del campionat. Horta i Santboià es jugaran entre ells la classificació per la següent eliminatòria a temps complet, començant el partit a les set de la tarda, mitja hora més tard de l'horari previst pel teòric triangular.

La present edició d'aquest clàssic de l'estiu presenta moltíssimes novetats, totes de forma circumstancial. No només serà la primera vegada que un partit de la fase de grups es jugui a noranta minuts entre dos equips (al més pur estil quarts de final), sinó que aquesta serà la primera edició sense Rafel Joaquim com a màxim responsable de l'Històrics -ocupa ara només càrrec honorífic- i també la primera on el campió no defensarà el títol obtingut el passat agost.

Pel que fa a la cobertura del torneig, la secció de futbol català de la web de l'Ara realitzarà un seguiment especial de cada jornada, amb la crònica i fitxa dels diferents partits així com observacions de caràcter específic. Tot això acompanyat d'una àmplia galeria de fotos de qualitat.

stats