Futbol Femení
Esports Futbol 28/11/2010

El Sant Gabriel fa sang d'un Estartit desfet i manté viu el somni de la segona fase

En el partit avançat de la jornada, el Sant Gabriel ha golejat l'Estartit: 0 a 5, amb tres gols de Marta Cubí i dos de Cristina González

BarcelonaEl partit ha començat boig i ni l'Estartit ni el Sant Gabriel han sabut controlar-lo en el tram inicial, influenciades pel fort vent i les reduïdes dimensions del terreny de joc del Municipal de l'Estartit. Tot i així, ben aviat les visitants han obert el marcador. Marta Cubí ha recollit un refús de la portera Marta Sullastres i ha fet el 0 a 1. Poc després del quart d'hora de partit, una falta directa executada amb potència per Cristina González, ha servit per ampliar distàncies.

Amb el resultat ben resolt, les de Sant Adrià s'han trobat molt còmodes i han desplegat el seu millor futbol. L'Estartit, limitat per les baixes, no ha pogut fer res per controlar el joc per bandes i profund que ha fet avui el Sant Gabriel. En una bona jugada per l'esquerra prop del minut 30, Olga Moreno ha guanyat la línia de fons i ha posat una centrada al cap de Marta Cubí, que ha rematat a gol.

Després del descans, s'ha mantingut el domini visitant. Les noies de Pedro Martín han arrodonit el resultat amb un tercer gol de Marta Cubí, novament caçant una pilota solta després d'un còrner, i el segon de Cristina González, lluint una altra vegada el seu xut sec en una falta indirecta que ha posat en joc Alva Mena.