Futbol Català
Esports Futbol 17/12/2010

Fermín Casquete garanteix en assemblea que el Badalona cobrirà tot el pressupost

El president badaloní admet que l'equip està rendint per sobre del que esperava

Redacció
1 min
Casquete, president del Badalona

BadalonaEl Badalona va celebrar ahir al Cor de Marina la seva assemblea general de socis. El president de l'entitat, Fermín Casquete, va assegurar als assistents que, tot i estar en temps de crisi, el Badalona té garanties per cobrir tot el pressupost de la temporada fins al proper juny. No obstant això, Casquete va obrir la porta a noves reunions extraordinàries i de debat amb els socis per estudiar el futur de l'entitat i futures opcions de viabilitat en l'àmbit estructural.

En l'aspecte esportiu, Casquete va afirmar que el rendiment del seu equip l'estava sorprenent i que els números que presenta actualment el conjunt escapulat estan per sobre dels que tothom podia imaginar a aquestes alçades. El Camp del Centenari torna a ser un fortí -ningú hi ha guanyat aquesta temporada- i això és motiu d'orgull per als badalonins, segons el màxim responsable de l'entitat. En referència al possible nou estadi del club -tema que fa anys que es troba en punt mort-, Casquete en va assegurar la futura construcció.

La plantilla acumula baixes per al partit de diumenge

Manolo Márquez no viurà cap maldecap per configurar la convocatòria d'aquest cap de setmana, ja que les lesions li marquen els jugadors disponibles. Ruben Casado, Dani Guerrero, Pugui i Max no estaran a disposició del tècnic escapulat, que ara mateix compta amb setze efectius justos de la primera plantilla per disputar el darrer partit de lliga de l'any.

stats