Futbol Català

El club blanc-i-blau ha decidit en poques hores el relleu de Toni Rovira

Ferran Manresa, nou entrenador de l'Espanyol B

El veterà tècnic, coordinador del futbol base espanyolista, serà l'encarregat de dirigir el filial fins a la finalització de la temporada

La direcció esportiva de l'Espanyol ha decidit que el coordinador del futbol de base del club, Ferran Manresa, sigui el nou entrenador de l'equip filial de Tercera Divisió fins a finals de la present temporada. Manresa substitueix a la banqueta a Toni Rovira, cessat de les seves funcions a darrera hora de dilluns.

En declaracions al lloc web oficial del club espanyolista, Manresa ha explicat que "el club m'ha proposat aquest càrrec i no hi podia renunciar. Encara que estava molt satisfet amb les meves funcions actuals, ha sorgit una necessitat i l'he acceptat". Manresa es va incorporar al RCD Espanyol a l'agost de 2009 i durant aquest temps ha exercit com a observador i coordinador. Després d'una llarga etapa com a jugador, Manresa va triomfar com entrenador a la Gramenet, on va disputar quatre play-off d'ascens a Segona Divisió A. Manresa dirigirà avui el seu primer entrenament.

Més continguts de