Futbol Català

L'entrenador osonenc no veu cap equip definitivament favorit

Cargol: "No em jugaria els diners per cap aspirant"

El tècnic del Manlleu creu que la lluita per les quatre primeres places de promoció d'ascens a Segona B està encara molt oberta

El Manlleu ha agafat aire recentment a la classificació i ja es troba a tres punts de la promoció a Segona B. El tècnic de l'equip, Francesc Cargol, considera "molt positiu arribar a aquest tram de la temporada amb opcions clares per a que tot sigui possible fins al final". En aquest sentit, però, la dinàmica irregular de tots els equips de la part alta "és una mostra que ningú té res segur". Cargol assegura que "no em jugaria els diners per cap aspirant ara mateix. La situació és totalment imprevisible i no sabria dir quins equips acabaran a la zona alta".

Per l'entrenador osonenc "tant és jugar contra el primer que contra l'últim. Ningú regala res i de vegades guanyes aquells partits que no mereixes o que ningú espera o ensopegues on menys podries pensar. Nosaltres hem viscut una ratxa de vuit partits sense perdre però amb molts empats i per això no hem entrat encara del tot entre els primers. Esperem que ho poguem fer al tram final".

Amistós contra un equip del Japó

El proper dimarts dia 22 de febrer de 2011 el primer equip del  Manlleu disputarà un partit amistós amb l'Universitat de Kioto de Japó, a les 19:30 hores al camp Municipal de Manlleu, amb entrada lliure per tothom.


Més continguts de