Publicitat
Publicitat

Futbol Català

La xifra a ingressar per l'ens federatiu podria ser de 750.000 euros

La Federació Catalana de Futbol podria finalment cobrar la subvenció pendent del FC Barcelona

Amb el canvi de directiva al club blaugrana, es va aturar l'acord pactat entre Laporta i Casals. L'entrada d'Andreu Subies a la FCF podria desencallar la situació

La directiva del Futbol Club Barcelona, encapçalada per Sandro Rosell, podria finalment accedir a subvencionar la Federació Catalana de Futbol tal com van acordar l'anterior president de l'ens federatiu, Jordi Casals, i l'expresident blaugrana Joan Laporta. En el seu moment, el pacte va quedar congelat un cop Rosell va guanyar les eleccions del Barça i tots els moviments de diners del club van ser auditats. Segons publica el diari Sport, l'afinitat de Rosell amb la nova directiva federativa podria obrir les portes a un ingrés de diners molt necessari per l'estament català.

L'acord que en el seu dia van pactar Laporta i Casals tenia com a finalitat el benefici dels futbolistes federats de base. La nova directiva del club blaugrana accedirà a l'abonament de la quantitat aparaulada sota una exigència de control directe del destí dels diners. Els dos nous presidents, Rosell i Subies, es reuniran en breu per acordar la metodologia i els terminis de pagament.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT