Publicitat
Publicitat

Futbol Femení

Avui ha tingut lloc una reunió important entre les dues parts

El futbol femení i l'AFE sumaran esforços

L'AFE i l'Associació de Clubs de Futbol Femení que encapçala Maria José López, signaran un conveni de col·laboració la propera setmana que serà molt beneficiós per al futbol femení

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha anunciat avui l'acord amb l'Associació de Clubs de Futbol Femení per firmar un conveni de col·laboració que permetrà a les jugadores beneficiar-se d'algunes iniciatives del sindicat que presideix Luis Rubiales. L'acord tindrà una durada de tres anys, segons ha informat Maria José López al diari ARA.

Entre d'altres coses, el conveni preveu que les jugadores tinguin accés a la borsa de treball de l'AFE, per ampliar contactes a l'hora de fitxar per un club, a més de tenir accés a la formació i cursos que organitzi l'AFE, amb descomptes.

Una altra de les novetats serà l'assessorament jurídic gratuït per a totes les jugadores que siguin sòcies de l'Associació de Clubs de Futbol Femení, per tal de facilitar totes les gestions i resoldre els dubtes, a nivell contractual o de drets, de les futbolistes.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT