Futbol Femení
Esports Futbol 13/02/2011

L'Espanyol i el Sant Gabriel sumen dues victòries importants a domicili

Jornada rodona per als equips catalans del grup A de Superlliga. Les victòries del Barça i l'Espanyol les tornen a situar entre les aspirants al títol, mentre que el Sant Gabriel suma la seva primera victòria a la segona fase a Zubieta contra la Reial Societat (0-1)

Eva lluita amb Willy en una acció de l'Espanyol-Sant Gabriel.

BarcelonaLa victòria del Barça (2-1) amb l'Athletic Club s'ha celebrat a Madrid i a Saragossa. El Rayo Vallecano va fer els deures ahir contra l'Atlètic de Madrid, 2-1, i també l'Espanyol ha superat amb el mateix resultat el seu compromís, però ho ha fet a domicili.

Prainsa Saragossa 1-2 Espanyol

No era fàcil el desplaçament a Saragossa, perquè l'equip aragonès no s'assembla en res a l'equip de fa algunes jornades. Amb un plantejament molt defensiu, les locals han regalat la pilota a un Espanyol que ha intentat trobar forats allà on ha pogut. Sense gaudir de masses ocasions de gol, l'Espanyol ha aprofitat una gran efectivitat per gairebé sentenciar el matx abans del descans. Primer Lara al minut 37', caçant una sèrie de refusos dins l'àrea, i després Willy sobre el 45', aprofitant una passada de Vero per marxar amb velocitat i definir bé davant la portera. Als deu minuts de la represa, Edite ha retallat distàncies, afegint tensió al partit. Però les blanc-i-blaves han aguantat bé i han pogut sumar tres punts. La primera victòria fora de casa d'aquesta segona fase. I ja són colíders, amb catorze punts, els mateixos que el Rayo Vallecano.

Prainsa: Jamila, Almudena, María López, Alba, Claudia, Laura, Ana Catarina, María Teresa Casas, Noelia, Edite i Mariela.

Espanyol: Mariajo, Ane, Torrejón, Lara, Willy, Sandra (Erika, 82'), Vane, Monforte, Meseguer, Vero i Andrea Pereira (Sonia, 70').

Gols: 0-1, Lara 37'; 0-2, Romero 45'; 1-2, Edite 55'.

Àrbitre: Ruiz Gracia. Ha amonestat a les locals Almudena, Alba, Laura, María Pérez, Sira Abad i a l'entrenador Alberto, i a les periquites Lara i Sandra.

Reial Societat 0-1 Sant Gabriel

El Sant Gabriel ja va fregar la victòria la setmana passada, però se li va escapar en els compassos finals del partit a casa contra el Prainsa Saragossa (4-4). Avui, però, ha completat un dels seus partits més segurs en defensa. La portera Marina no ha hagut d'intervenir massa, i això és bona senyal per al conjunt de Pedro Martín, que encaixa molts gols (portava vint gols encaixats en sis partits). Avui a Zubieta, el gol al minut 27' de Baudet ha sigut suficient per derrotar una Reial Societat a qui li costa molt fer gols (n'ha marcat tres en set partits). El Sant Gabriel, però, segueix a la cua de la classificació, però suma els mateixos punts que les txuri urdin i el Prainsa Saragossa.