Futbol femení
Esports Futbol 16/01/2011

L'Estartit segueix líder al grup C, mentre que el Nàstic no troba el camí de la victòria

Les noies que entrena Rafel Gil han empatat 1-1 contra el Sevilla, un rival difícil. El Nàstic ha perdut 0-5 amb l'Sporting de Huelva, i segueix enfonsat a la classificació del seu grup amb 0 punts

L'onze del Collerenc.

BarcelonaAl grup B, pinten bé les coses per al València femení i molt malament per al Nàstic que no està trobant la fòrmula per sumar algun punt. Amb dos gols a favor i catorze en contra, les d'Ivet Martínez estan patint cada setmana. Aquest diumenge, l'autor de la golejada ha estat l'Sporting de Huelva (0-5), que aspira a fer-se un lloc a la Copa. Per la seva part, les valencianes han superat amb comoditat al dèbil Eibar (0-2). Els altres resultats del grup són la victòria 4-0 del Torrejón contra el Màlaga, i l'inesperada ensopegada de l'Oviedo Moderno a casa contra el Reocín Racing (1-2).

Al grup C, l'Estartit ha aconseguit sumar un punt que el manté al capdavant de la classificació, seguit de Lagunak i Sevilla. Precisament contra les andaluses, les gironines han empatat a un gol. El Llevant ha superat amb un pèl de sort el seu duel contra el Collerenc (3-0), amb dos gols en pròpia porteria de Sus al 33' i Maria Antonia al 40. La suïssa Bernauer ha estat l'encarregada d'arrodonir la victòria amb el tercer al minut 45. L'altre resultat de la jornada ha estat la victòria del Lagunak (1-0) al Valladolid. La UD Las Palmas, ha descansat aquesta setmana.