Futbol Femení
Esports Futbol 13/02/2011

L'Estartit i el Nàstic perden els seus partits per idèntic resultat (3-1)

A falta de set partits per decidir quins tres equips jugaran la Copa de la Reina, l'Estartit conserva totes les opcions tot i la derrota al camp del Llevant. El Nàstic, lluny de tota opció, aspira a sumar punts i consolidar l'equip a la categoria

BarcelonaGrup B

El Nàstic no ha pogut superar al líder del grup B, el Torrejón, que ha estat molt superior a les noies d'Ivet Martínez. En un partit lleig, travat, les grana han estat inofensives davant un conjunt madrileny que s'ha avançat aviat al marcador per mediació d'Emma i després Lulu, al 25', ha sentenciat fent el 2-0. El Nàstic ha pogut retallar distàncies poc abans del descans, amb un gol de Marta Pifarré. Engrescades per aquest gol que les ficava en el partit, les visitants han sortit a pressionar, però el Torrejón ha sabut controlar el partit i ha sentenciat a vint minuts del final.

Torrejón 3-1 Nàstic

Màlaga 4-2 València

Reocín 2-1 Sporting de Huelva

Oviedo Moderno 6-2 Eibar

Grup C

L'Estartit segueix a la zona alta, empatat a tretze punts amb el Llevant, contra qui ha perdut aquest migdia 3-1.

El Collerenc ha remuntat a casa un gol inicial de la canària Patri de penal al minut 21. Vidal s'ha encarregat d'assumir el pes golejador de les mallorquines i ha empatat abans del descans i ha posat el definitiu 2-1 al quart d'hora de la segona meitat.

Llevant 3-1 UE L'Estartit

Collerenc 2-1 Las Palmas

Real Valladolid 0-1 Sevilla