Futbol Femení
Esports Futbol 06/03/2011

El Rayo esgarrapa un punt després d'anar perdent gairebé tot el partit contra el Sant Gabriel (3-3)

El Sant Gabriel ha jugat sense pressió, conscient que no tenia res a perdre davant un Rayo Vallecano que és segon i segueix lluitant pel títol, tot i haver-se deixat dos punts a Sant Adrià i no haver guanyat fora de casa en tota la segona fase

Àlex frena amb falta Marta Villagrasa.

Sant AdriàPoc s'esperava el Rayo Vallecano que el mateix Sant Gabriel al que li havien fet un 7-0 a l'anada a Madrid, li posaria tants problemes en el partit disputat aquest matí al Municipal José Luis Ruiz Casado. Però des del primer minut s'ha vist que les noies de Pedro Martín tenien el dia i, amb passades a l'esquena de la defensa rayista i molta velocitat en atac, podien fer mal.

En la primera acció de joc, Dori ha xutat fora. Ha respost contundent el Rayo amb una doble ocasió que Adri ha fallat davant Marina. El partit ha seguit vibrant, anant de porteria a porteria, i en una d'aquestes accions verticals, Marta Villagrasa ha obert el marcador, fent el primer per a les locals després d'un xut que Ali no encerta a aturar. Era el minut 11.

El Sant Gabriel ha conservat la intenció ofensiva en els contracops, mentre que el Rayo ha buscat serenar el seu joc i tocar la pilota. Inquietes, però, les madrilenyes s'han precipitat en les passades, buscant en excés la puntada amunt, i això ha facilitat la tasca de tallar pilotes a la poblada defensa catalana. Poc abans del descans, al 40', però, Jade ha aconseguit el gol de l'empat, pentinant de cap una falta lateral.

La sort del Sant Gabriel ha sigut que tres minuts després Dori, en una altra acció encarant la portera visitant, després d'una bona acció individual de Cristina a la frontal, ha tornat a avançar a les de Sant Adrià. Amb el 2-1 s'ha arribat al descans.

El Rayo ha sortit buscant l'empat, però no ha canviat la seva forma d'atacar. Estàtiques, les davanteres rayistes buscaven un joc vertical poc favorable al seu futbol. D'això se n'ha aprofitat el Sant Gabriel per creure en la victòria. En una acció embolicada de còrner, però, les madrilenyes han tornat a empatar, gràcies a un gol d'Alex, que ha protestat l'afició local, per possibles mans.

Novament tres minuts després, el Sant Gabriel ha tornat a capgirar el marcador. No els ha durat gens l'alegria a les madrilenyes, perquè novament Marta definia bé davant Ali per situar el 3-2 al marcador. Els canvis en els dos equips han reanimat el joc. Mica en mica, les locals s'han anat tancant al seu camp, conservant un resultat que les estava sorprenent, tot i meréixer-lo.

El Rayo ha insistit, però sense tenir les idees massa clares. Marina n'ha salvat les que ha pogut, i sinó era la desesperació la que feia que els xuts visitants anessin desviats. Al 87', l'àrbitre ha anul·lat un gol a les locals, per fora de joc de Marta, que hagués pogut fer un hat trick. De l'alegria del possible 4-2, s'ha passat a la desil·lusió. En una nova jugada confusa, Miriam s'ha trobat una pilota a la frontal, ha xutat, la pilota no l'ha sabut blocar bé Marina i Jade, recollint la pilota solta, ha rematat per fer el definitiu 3-3. Tot i així, el punt que suma el Sant Gabriel fa pujar la moral a un equip que segueix donant-ne una de freda i una de calenta.

Sant Gabriel: Marina; Rocío, Herru, Eve, Alba G. (84' Ruano), Júlia, Alba, Olga; Marta, Cristina (77' Carol), Dori (79' Nuria G).

Rayo Vallecano: Ali; Chini (75' Fumi), Miriam, Alex, Burgos; Keka (72' Marina), Saray; Jade, Sonia, Natalia; Adri

Gols: 1-0, Marta 11'; 1-1, Jade 40'; 2-1, Dori 43'; 2-2, Alex 60'; 3-2, Marta 63'; 3-3, Jade 89'.