Futbol Femení
Esports Futbol 06/02/2011

El Nàstic cau per la mínima a Màlaga i el València goleja el Reocin (6-1) per situar-se líder

Les tarragonines han fet un partit seriós, però han perdut per un gol al minut 23'. El València ha resolt amb contundència la visita del líder del grup, el Reocin Racing

BarcelonaEl Nàstic no ha pogut donar continuïtat a la victòria que la setmana passada va aconseguir contra l'Eibar i ha caigut per 1-0 a Màlaga. Les andaluses han començat dominatn i, fruit d'aquest bon joc, ha arribat el primer gol al minut 23. El Nàstic ha pogut reaccionar i millorar la imatge, però les d'Ivet Martínez no han pogut trobar el premi del gol. Al minut 50, a més, s'han quedat amb una jugadora menys per l'expulsió d'Iris Martorell que ha dificultat encara més la remuntada. Al final, Sonia ha tingut l'empat, però no ha pogut superar la portera rival.

Per la seva banda, el València ha golejat (6-1) al Reocín Racing en un partit molt intens de les jugadores que entrena Óscar Suárez, que des del primer minut han sortit convençudes que podien superar les càntabres, que han arribat a Beniferri com a líders. En dos minuts, el València ha encarrilat la victòria, gràcies al gol d'Arantxa al 17', després de recollir un refús del travesser, i de Naiara al 19', rematant un córner. El Reocín ha pogut escurçar distàncies prop de la mitja hora de joc, però abans del descans les valencianes han sentenciat amb el tercer gol, obra de Mateos. A la segona meitat, Naiara al 48' i Punxa al 71' han ampliat l'avantatge, que Claudia s'ha encarregat d'escurçar al minut 76. Amb tot decidit, Salo ha tancat la golejada i ha fet el sisè de penal al 81'.

Els altres resultats del grup són la victòria de l'Sporting Club 2-1 a l'Oviedo, i la victòria a domicili del Torrejón, 1-2 contra l'Eibar. El València és el líder amb 13 punts, els mateixos que l'Sporting de Huelva, seguides de prop per Torrejón i Reocin, amb 12. El Nàstic és avantpenúltim amb 3 punts.