Futbol Femení
Esports Futbol 30/01/2011

L'Athletic i el Rayo s'allunyen a la classificació després dels mals resultats de l'Espanyol i el Barça

Les periquites han caigut amb contundència a Madrid (6-2) contra el Rayo Vallecano; el Barça no ha passat de l'empat a zero amb el Prainsa Saragossa i el Sant Gabriel ha perdut a casa contra l'Atlètic de Madrid (0-2)

Willy busca desbordar Lau en una acció del derbi femení.

BarcelonaLa cinquena jornada de lliga ha sigut molt dolenta per als tres equips catalans del primer grup de la Superlliga. Dues derrotes i un empat deixen l'Espanyol i el Barça tercer i quart amb 8 punts, distanciats del Rayo, segon amb 10, i l'Athletic Club, líder amb 12. El Sant Gabriel no aconsegueix sortir del pou i segueix cuer, amb un punt.

Rayo Vallecano 6-2 Espanyol

Les d'Óscar Aja no saben el que és guanyar lluny de Sant Adrià i aquest matí, a Vallecas, han patit una dura derrota contra un rival directe. El Rayo ha golejat l'Espanyol. Ben aviat s'han avançat les locals, que han sortit més endollades al partit, decidides a fer oblidar l'ensopegada de la setmana passada a Saragossa. Saray ha obert el marcador al minut 5' i després Adriana s'ha encarregat d'ampliar cruelment la distància. L'experiquita ha marcat quatre gols per tancar un rotund 5-0 al descans. Vero, de penal, ha escurçat diferències al quart d'hora de la segona meitat, però la remuntada no ha estat possible. Sonia, un minut després, ha tallat qualsevol opció d'esperança. Novament Vero ha pogut maquillar la derrota fent un gran gol al minut 67'.

Barça 0-0 Prainsa Saragossa

Les noies de Xavi Llorens segueixen pagant car el seu desencert de cara a gol. Construït a partir d'una sòlida defensa, el Barça s'assegura no perdre però li costa fer un pas més i guanyar. En el primer temps, les blaugranes han tingut algunes ocasions per marcar, però no les han sabut aprofitar. Després del descans, el Prainsa ha millorat, no s'ha limitat a esperar el contracop i ha fet recular el Barça que fins i tot ha vist com ha pogut perdre com els àrbitres anul·laven un gol a les aragoneses a falta de cinc minuts, per fora de joc. Amb aquest punt, les blaugranes s'apropen a l'Espanyol i segueixen quartes, però estan a dos i quatre punts de les líders. La nota negativa ha estat la lesió de Mely Nicolau, que s'ha ressentit dels problemes al lligament lateral intern del genoll. Demà se li faran proves per avaluar un diagnòstic.

Sant Gabriel 0-2 Atlètic de Madrid

Una sortida en tromba de les matalasseres, afegida a certa desconcentració local han decidit el partit al minut 5 de partit. Un gol de Marianela després d'una bona jugada d'Amanda des de la dreta al primer minut ha trencat qualsevol opció a veure un matx igualat. L'Atlètic, un conjunt molt difícil de batre i que encaixa molts pocs gols, ha vist com en la primera acció del partit, ja tenia mitja victòria a la butxaca. Poc després, Nagore va caure dins l'àrea i Priscila va marcar de penal. Les locals han reaccionat, abocant-se a l'atac, buscant retallar distàncies però les visitants han aguantat bé les escomeses d'un Sant Gabriel que, tot i millorar la cara jornada rere jornada, segueix sense agafar-li la mida al grup. Avui les de Sant Adrià han volgut i, en algunes fases del partit, han pogut guanyar, però, més madru, l'Atlètic ha gestionat bé l'avantatge per robar tres punts de la seva visita al Mpal. Ruiz Casado.