Futbol Femení
Esports Futbol 12/12/2010

Óscar Aja: "Espero que passi el Sant Gabriel"

S'ha especulat durant tota la setmana sobre si l'Espanyol, amb tot fet, no sortiria a competir davant el Sant Gabriel, però les periquites han guanyat i golejat el seu rival, tot i que volen que acabin passant de fase

Natalia Arroyo
1 min

Sant AdriàAl final del partit, i sense saber què estava fent el Torrejón contra el Rayo, Óscar Aja ha deixat clar que el seu desig era que fos el Sant Gabriel el classificat, tot i que al camp ha celebrat la victòria de les seves jugadores. "Esperem que el resultat del Torrejón sigui favorable i es puguin classificar i ens retrobem com a rivals a la segona fase", ha dit, confiat de la superioritat del Rayo. Entre els arguments per preferir al Sant Gabriel, la proximitat té molt de pes. "És un desplaçament menys a Madrid i, econòmicament, estalviaríem una despesa al club que sempre és necessari. És molt més fàcil i més còmode venir aquí", referint-se a Sant Adrià.

Sobre el partit, ha reconegut que les locals han tingut les seves opcions al primer tram del partit: "Elles han tingut tres ocasions força clares, que haguessin pogut canviar el resultat, però no han estat encertades. Nosaltres, en canvi, hem aprofitat la qualitat per ser efectives i ja amb el 0-3 el partit s'ha acabat i ha sigut completament nostres".

Óscar Aja ha acabat fent un balanç de la primera fase, on l'equip ha anat de menys a més. "Hem fet una evolució extraordinària, amb un punt d'inflexió que va ser la derrota al camp del Barça, com l'any passat ho va ser el partit a València. El to físic i tàctic de l'equip ha millorat molt i les jugadores han fet una tasca admirable per trobar l'actitud positiva i treballar per estar avui a aquest nivell. Estic molt satisfet i esperançat de cara a la segona fase".

stats