Futbol femení
Esports Futbol 09/01/2011

L'Espanyol i el Barça comparteixen liderat amb el Rayo Vallecano amb 4 punts

Després de dues jornades disputades, tots els equips s'han deixat punts pel camí. L'Espanyol i el Rayo ja van empatar en el primer partit, i aquest matí ha sigut el Barça el que ha perdut dos punts davant la Reial Societat

Una acció del partit entre la Reial Societat i el Barça femení.

BarcelonaLa lluita per la Superlliga ha començat boja al grup A. Després d'una primera jornada amb alguna sorpresa, com l'empat de l'Espanyol al camp del Sant Gabriel (1-1), i el del Rayo Vallecano a Donosti contra la Reial Societat (0-0), la segona ha deixat dues golejades inesperades.

L'Espanyol ha derrotat amb contundència a l'Athletic Club (4-0), que venia de golejar al Prainsa Saragossa. Les noies que entrena Óscar Aja han trobat en Erika, exjugadora del conjunt basc, el seu estilet en atac. La davantera blanc-i-blava ha obert el marcador al minut 32, ha donat l'assistència del segon gol al minut 34 i ha sentenciat el matx amb el tercer al minut 59. Poc després, Meseguer ha tancat el resultat amb el 4-0 definitiu. Ara les periquites sumen quatre punts i són colíders amb el Barça i el Rayo.

Les blaugranes han deixat escapar un partit que tenien dominat a casa contra la Reial Societat (1-1). L'equip de Xavi Llorens no ha pogut amb un rival molt rocós i lluitador, tot i avançar-se en el marcador al minut 65 després d'un gol en pròpia porteria de Ramajo. Els canvis han provocat un inconscient pas enrere de les culers, que s'ha acabat pagant car quan Meli ha fet penal sobre una donostiarra, que Arraiz ha transformat amb un xut molt col·locat, al minut 82.

L'altre equip català que està en la lluita pel títol és el Sant Gabriel, tot i que l'objectiu de les de Sant Adrià ja es va complir amb la classificació pel grup A i en cap cas és lluitar per la lliga. Les de Pedro Martín han patit una dolorosa derrota al camp del vigent campió de la competició, el Rayo Vallecano (7-0). Amb aquest triomf, les madrilenyes s'alcen al primer lloc de la classificació, empatades a punts amb les periquites i les blaugranes.

Al grup B, el Nàstic va perdre a Oviedo (5-0) i segueix cuer. Els altres resultats, són: València 2-2 Sporting de Huelva; Reocín Racing 0-1 Torrejón i Màlaga 2-1 Eibar. Al grup C, l'Estartit és líder després de golejar al Valladolid (0-4), amb gols de Tania al minut 21 i 31, Steffi al 24 i Sílvia al 50. El Collerense ha guanyat 2-1 al Lagunak, i el Sevilla a Las Palmas 3-1. El Llevant ha descansat.