Futbol Femení

La majoria de combinacions de resultats les classifica

El Sant Gabriel se la juga contra l'Espanyol

L'Espanyol i el Barça ja estan classificats, però el Sant Gabriel encara pot fer seva una darrera plaça que es disputarà amb el Torrejón de Madrid

Com és la 1a fase, la RFEF no ha obligat als clubs a jugar el partit a la mateixa hora i s'ha arribat a la darrera jornada amb dues places per decidir: la primera se la disputen Prainsa Saragossa i Lagunak, que juguen entre ells; la segona quedarà repartida entre Sant Gabriel, que juga a les 11.00 hores, o Torrejón, que juga a les 12.30 hores, i coneixerà el resultat que les de Sant Adrià hagin aconseguit en el seu partit.

Les catalanes, però, no volen treure punta a l'assumpte i asseguren que estan centrades només en el partit que les ocupa. I és que al Sant Gabriel li valen diverses combinacions de resultats i és, a priori, qui més opcions de classificar-se té. Si guanya amb l'Espanyol, faci el que faci el Torrejón, estarà classificat. També passaran com a millors terceres si perden el seu partit, i el Torrejón empata o perd contra el Rayo. En cas d'empatar contra les periquites, caldria que el Torrejón no guanyés per més de 3 gols.

La jornada la tancaran altres partits: a les 12.00 hores, Barça - Nàstic. A les 12.15 hores, València - Collerenc, i a les 12.30 hores, Estartit - Llevant.

Més continguts de