FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 11/11/2012

El Nàstic s'emporta el derbi amb el Reus amb dos gols en quatre minuts (2-1)

Victòries de l'Hospi contra el ieclà i del Prat davant el Badalona i empats de l'Espanyol B contra el Llagostera i del Lleida a casa davant el Barakaldo

El jugador del Nàstic David Haro celebra el seu gol contra el Reus

BarcelonaNàstic 2 - Reus 1

El derbi entre el Nàstic i el Reus s'ha decidit en els últims sis minuts. Al minut 84, Virgili ha obert el marcador rematant de cap una centrada des de la dreta. I quatre minuts més tard, novament el conjunt grana marcava. David Haro ha superat el porter del Reus amb un xut potent. El Reus però no s'ha donat per vençut i ha pressionant en els últims minuts. Álvaro ha retallat distàncies després de recollir una pilota morta a l'interior de l'àrea i ha fet que els jugadors del Reus demanessin l'hora per acabar emportant-se el triomf.

Espanyol B 1 - Llagostera 1

El filial de l'Espanyol i el Llagostera s'han repartit els punts en el partit disputat a Sant Adrià. Durant la primera part, els dos equips han pressionat buscant el gol i els aficionats han gaudit amb les ocasions de gols dels dos conjunts. Al minut 34, una rematada tova de Mario Ortiz s'ha colat per la dreta de la porteria de Wilfred, avançant els blanc-i-blaus. L'Espanyol B ha buscat el segon, però Aimar ha salvat el Llagostera. Després del descans, el Llagostera ha pressionat i al minut 74 Granell ha servit una falta i, després que Nico rematés de cap i estavellés la pilota al travesser, Sellarès ha recollit el refús per fer l'empat.

Hospi 2 - Ieclà 0

L'Hospitalet ha dominat de principi a fi el partit contra el Ieclà. Al minut 24, Bakary ha obert el marcador amb un xut creuat davant el porter Albero. I ja a la segona part, el pitxitxi del grup 3 de la categoria, Sergio Cirio, ha fet el 2-0 davant un Ieclà que no ha sabut reaccionar.

Badalona 1 - Prat 2

El Prat ha superat el Badalona a domicili. Els potablava han obert el marcador amb un gol de David López (min 36). El jugador ha recollit una pilota per l'esquerra i ha xutat creuat al pal dret sense que el porter pogués fer res. El 0-2 ha estat obra de Kante (min 73), que ha rematat de cap un córner. El Badalona ha fet el gol de l'honor al minut 80 quan Gabri ha retallat distàncies després d'una jugada embolicada. A les acaballes, Canario podria haver fet l'empat, però la seva rematada ha anat al pal.

Lleida 2 - Barakaldo 2

El Lleida i el Barakaldo s'han repartit els punts en un partit molt disputat. Els catalans s'han avançat amb un gol d'Unai Medina en pròpia porta (min 24), però els bascos han reaccionat i abans del descans, Aguiar ha fet l'empat. Ja en el segon temps, Garrido ha posat el Barakaldo per davant en el marcador a la sortida d'un córner però tot just un minut més tard, Miramón ha fet el 2-2 final. Mata ha assistit Miramón, que amb un potent xut, ha fet l'empat.