FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 30/09/2012

L'Hospitalet s'endú el partit contra el Nàstic (3-2)

El Llagostera ha deixat escapar els primers punts al Municipal i el Sant Andreu ha perdut el primer partit de la temporada. Derrotes també del Prat, l'Espanyol B, el Reus i el Badalona

El Llagostera ha empatat contra el Constància / ÀNGEL GARRETA / REMIMAGES.COM

BarcelonaLlagostera 2 - Constància 2

El Llagostera ha deixat escapar els primers punts de la temporada al Municipal. Els d'Oriol Alsina s'han avançat en el marcador amb un cop de cap de Sellarés (minut 37), però, tot just en la següent jugada, l'àrbitre ha xiulat penal sobre Nacho i Isma no ha fallat (minut 40), empatant el partit. En la segona part i després d'una errada local, Fullana feia l'1-2 (minut 57) i, al minut 85, una centrada d'Àlex Moreno la rematava Nico al fons de la xarxa, establint el 2-2 final.

Sant Andreu 0 - Ontinyent 1

Primera derrota del Sant Andreu a la Lliga. Sergi, en el minut 47, ha superat Morales amb una gran rematada amb l'esquerra des de fora de l'àrea. El Sant Andreu s'ha abocat a l'atac i el porter visitant, Rangel, s'ha lluït per evitar un gol d'Edgar (minut 84). A dos minuts per al final, el davanter quadribarrat David Prats ha estavellat una pilota al pal després de rematar de cap.

Prat 0 - Huracán València 2

El Prat ha sortit perjudicat per les decisions arbitrals i ha vist com en el temps afegit perdia contra el líder de la categoria. Primer, l'àrbitre ha anul·lat un gol al Prat, que també ha expulsat tres jugadors: dos del conjunt visitant i un del local. En el temps afegit, Morgado, amb un xut ras ajustat al pal, ha fet el 0-1 (minut 91). Tot just tres minuts més tard i amb el Prat abocat a l'atac, Miñano feia el 0-2 aprofitant un contraatac de Carreño.

Mallorca B 1 - Espanyol B 0

Segona derrota de l'Espanyol B i primera victòria del Mallorca B. Els blanc-i-blaus, que després d'un bon inici acumulen tres partits sense guanyar, van veure com Abdón, un minut abans del descans, superava el porter Edgar amb un potent xut després d'aprofitar un refús de la defensa periquita. El filial de l'Espanyol ha buscat el gol de l'empat sense sort.

Reus 0 - Olímpic 1

El Reus suma la quarta derrota de la temporada després de perdre contra l'Olímpic. Els roig-i-negres no han pogut remuntar el gol matiner de Giner (minut 12). Sense crear perill de manera contundent i veient com l'Olímpic dominava el partit, els reusencs han vist com, per segon cop aquest any, els tres punts volaven del Municipal.

Vila-real B 1 - Badalona 0

El Badalona no ha pogut reaccionar al gol de Gerard Moreno (minut 59) i ha perdut al camp del Vila-real B. Els escapulats han estat molt fluixos en atac i han perdut els tres punts en l'única errada defensiva que han comès i que el filial groguet ha aprofitat a la perfecció. Tot i que a les acaballes han intentat buscar el gol de l'empat, el Vila-real B també ha creat perill a la contra.

L'Hospitalet 3 - Nàstic 2

L'Hospitalet s'ha imposat al Nàstic en un partit jugat a la Feixa Llarga. L'equip local ha remuntat el gol inicial de Ñoño. Coro (dos gols) i Valentín han sigut els anotadors. A set minuts del final Arriaga ha reduït distàncies, però el marcador ja no s'ha mogut.