Futbol Femení
Esports Futbol 06/03/2011

L'Espanyol perd a Lezama (2-0) i baixa fins a la tercera posició, fora de la plaça de finalista

La derrota de l'Espanyol les fa baixar a la tercera posició de la classificació, mentre que el Barça no ha pogut aprofitar la jornada per esgarrepar punts amb els rivals de la zona alta perquè ha empatat sense gols contra la Reial Societat

Natalia Arroyo
2 min
Vero Boquete controla davant la pressió de Tzibi.

BarcelonaLes noies que entrena Óscar Aja es jugaven tres punts importants a Bilbao i més tenint en compte que el Sant Gabriel ha donat la sorpresa empatant a tres contra el Rayo Vallecano. Tot i així, un gol inicial de Nekane al minut 7 rematant un córner ha aplanat el camí per a les locals, empeses per l'entregat públic de Lezama, la ciutat esportiva de l'Athletic Club. Poc abans del descans, l'Espanyol ha fregat l'empat quan Txizi ha hagut de salvar sota pals un xut de Willy que entrava dins.

Després del descans, les periquites s'han tornat a trobar amb un altre gol de Nekane, que remata amb el cap una centrada de Guru i ha situat el resultat en el definitiu 2-0. L'Espanyol ara és tercer amb 17 punts, dos menys que l'Athletic i un per sota del Rayo, que són els que ocupen la posició de finalistes. Encara falten, però, cinc jornades per finalitzar el campionat i falten, entre d'altres, duels directes entre el Rayo i l'Athletic, l'Espanyol i el Rayo i altres desplaçaments difícils per unes i altres.

Reial Societat 0-0 Barça

En un partit gris i avorrit a Zubieta, on està instal·lada la Ciutat Esportiva de la Reial Societat a San Sebastià, l'equip de Xavi Llorens no ha passat de l'empat a zero. Poques ocasions al primer temps, que ha tingut el domini blaugrana. Al descans, la Reial ha millorat però tampoc ha inquietat el Barça que suma un punt que no li serveix per reenganxar-se a la lluita pel títol.

Nàstic 0-2 Oviedo Moderno

Les d'Ivet Martínez han caigut per culpa de dues accions a pilota aturada que ha penalitzat un Nàstic que, tot i ocupar la penúltima plaça del seu grup, segueix millorant en el seu procés d'adaptació a la categoria. La salvació, però, està impossible, ja que les tarragonines tenen només 3 punts i la quarta posició que dóna dret a mantenir la categoria l'ocupa l'Sporting de Huelva, amb 16.

L'Estartit 3-0 Reial Valladolid

L'equip de Rafel Gil ha sentenciat el partit en els primers 45 minuts, gràcies a un gol d'Anna Servià al minut 16, un segon d'Steffi al 34 i un tercer de Gore al 45. Eficaces de cara a porteria i controlant el joc amb comoditat, les gironines han jugat a plaer davant d'un Valladolid amb ganes, però sense poder fer ombra a l'Estartit que aprofita la derrota del Lagunak contra el Collerenc i que el Llevant descansava per situar-se segon al seu grup.

stats