Futbol Femení
Esports Futbol 27/02/2011

El Nàstic dóna la cara però no pot amb el València femení (5-1)

El Nàstic juga en una altra lliga, mentre que el València aspira a classificar-se per la Copa de la Reina i mantenir la categoria de cara a la Superlliga de l'any vinent

BarcelonaCòmoda victòria la que ha sumat el València davant el Nàstic, després que ben aviat les valencianes s'avancessin en el marcador gràcies a un gol de Mateos al minut 10, de penal. Les noies d'Ivet Martínez han intentat mantenir el ritme, buscant reaccionar al gol inicial, però a la mitja hora s'han trobat amb un segon gol, obra de Piti, que ha pesat en l'ànim visitant.

Amb el 2-0 s'ha arribat al descans. El segon temps ha començat animat. Creu ha fet el tercer al 53', i de seguida Marga ha retallat distàncies per al Nàstic, al 56'. Salo i María, poc després, han tancat la golejada per al València, 5-1.

Els altres resultats tampoc no han deixat sorpreses. El Reocín ha guanyat 4-1 a l'Eibar, el Torrejón ha sumat una important victòria contra l'Oviedo (0-1), mentre que el Màlaga ha guanyat 4-3 a un Sporting de Huelva molt lluitador. Ara, la classificació s'encongeix entre els primers, mentre que el Nàstic segueix penúltim, amb només tres punts.