Futbol Femení
Esports Futbol 27/02/2011

La Superlliga, en mans de tres equips

Avui ha començat la segona volta, el tram definitiu de la Superlliga. A falta de sis partits, l'Espanyol i el Rayo segueixen ocupant la plaça de finalistes, amb 17 punts cadascun, seguits de prop per l'Athletic, tercer, amb 16 punts

Natalia Arroyo
2 min
Noemí Rubio disputa una pilota amb Marti.

BarcelonaNo hi ha hagut sorpreses en la vuitena jornada de Superlliga. L'Espanyol i el Rayo han resolt amb contundència els seus partits a casa contra el Sant Gabriel i la Reial Societat, respectivament, mentre que l'Athletic ha sumat una treballada victòria a domicili al camp del Prainsa Saragossa. Més igualat ha estat el duel a Sant Joan Despí, i el Barça i l'Atlètic de Madrid han empatat a dos gols.

Espanyol 8-0 Sant Gabriel

Ben aviat s'ha resolt el partit en el derbi de Sant Adrià. Alexia ha obert el marcador al minut 6 contra un Sant Gabriel que no ha pogut resistir, i Vero, Erika i Marta Torrejón s'han encarregat d'ampliar la golejada abans del descans. Ja al segon temps, amb tot decidit, el partit s'ha calmat, però encara s'arrodoniria la victòria periquita amb els gols de Vero, Willy i Torrejón.

Barça 2-2 Atlètic de Madrid

Culers i matalasseres han jugat un intensíssim partit a Sant Joan Despí, buscant una victòria que les confirmés com la quarta opció de la lliga. Des dels primers compassos, l'ordre de l'Atlètic de Madrid ha arraconat el Barça, incòmode sense pilota i desorientat en atac. Se n'ha aprofitat Sonia al minut 6 per obrir el marcador en una acció fortuïta on s'ha lesionat la portera Ràfols. Poc abans del descans, Marianela ha ampliat l'avantatge per a l'Atlètic, que ha sortit només a defensar el resultat i ho ha pagat car al segon temps. La reacció local ha trobat premi de seguida, amb un gol d'Olga als quatre minuts de reprendre's el joc i, a un del final, Marta Corredera ha donat un empat que manté les blaugranes quartes amb 12 punts.

Rayo Vallecano 5-0 Reial Societat

No ha perdonat el Rayo l'ocasió de tornar a demostrar la seva força davant una Reial Societat que no ha pogut fer res per aturar el potencial ofensiu de l'equip madrileny. Adriana ha liderat la golejada del Rayo, amb dos gols al primer temps i un tercer a la segona meitat. Els gols de Sonia i Natalia han tancat una victòria còmoda per a les locals, que mantenen la lluita amb l'Espanyol a la zona alta.

Prainsa Saragossa 0-1 Athletic Club

No era fàcil el desplaçament a Saragossa per a l'Athletic, que ha sumat tres punts vitals i segueix aspirant al títol de lliga. Les basques conserven l'essència del futbol que les està fent fortes, efectivitat golejadora i solidesa defensiva. Un solitari gol d'Eli Ibarra, a passada de Txibi, al minut 42, ha sigut suficient per guanyar el partit i seguir a la tercera posició, prop de l'Espanyol i el Rayo.

stats