Futbol Femení
Esports Futbol 16/04/2011

L'Espanyol busca confirmar la plaça de finalista i Barça i Sant Gabriel, un bon rival per a la Copa

L'Espanyol depèn de si mateix per jugar la final pel títol de Lliga i haurà de derrotar el Prainsa Saragossa. L'Athletic i el Rayo també aspiren a ocupar alguna de les dues places de finalista

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores de l'Espanyol celebren el primer gol de Willy.

BarcelonaL'equip d'Óscar Aja rep el Prainsa Saragossa a Sant Adrià (12h). Un rival, a priori, que no hauria d'evitar que les periquites sumin el punt que necessiten per certificar matemàticament la seva classificació per a la final de la Superlliga. L'Espanyol és líder amb 29 punts, seguit de l'Athletic amb 28 i el Rayo, amb 27. Les madrilenyes jugaran a Majadahonda contra l'Atlètic de Madrid.

Les basques no eren favorites a principis de temporada, però ja fa moltes jornades que ronden les places de finalistes i hauran de guanyar el Barça o esperar una ensopegada del Rayo per confirmar la seva presència en la final a doble partit. Les culers són cinquenes i només competeixen ja per millorar la seva classificació en vistes a trobar un bon encreuament per vuitens de la Copa de la Reina. Acabar quartes les enfrontaria contra el tercer classificat del grup B, que podrien ser diversos equips, Màlaga, Torrejón, Reocín o Huelva. Acabar com ara, cinquenes, les faria jugar contra el Lagunak o el Collerenc.

Per la seva banda, el Sant Gabriel, cuer, també es mira el quadre de rivals per calcular en quina posició li convé més acabar la fase regular. L'objectiu de les de Sant Adrià, però, és acabar el més amunt possible i amb aquesta intenció rebran la Reial Societat al Municipal Ruiz Casado (11h). Una victòria, afegida a un bon resultat de l'Espanyol sobre el Prainsa, podria deixar-les en sisena posició, evitant jugar contra els líders dels altres grups, que són ara els difícils València i Llevant.

El Nàstic no té cap opció de salvar categoria ni de classificar-se per a la Copa, però sí que les té l'Estartit, que es jugarà la seva presència en Copa contra el Llevant al Municipal de l'Estartit (12h). Les gironines, passi el que passi, han eludit el descens.

Aquest és el quadre d'enfrontament per vuitens de la Copa de la Reina, que es jugarà a partir del proper cap de setmana. Els finalistes en queden exempts, perquè es disputaran el títol de Lliga en partit d'anada i tornada.

3r GRUP A - 3r GRUP C

4t GRUP A - 3r GRUP B

5è GRUP A - 2n GRUP C

6è GRUP A - 2n GRUP B

7è GRUP A - 1r GRUP C

8è GRUP A - 1r GRUP B

stats