Futbol Català
Esports Futbol 28/07/2011

El Gavà mira amb optimisme el proper campionat

Els jugadors de la plantilla blaugrana repeteixen el discurs de la permanència, però la il·lusió és tornar l'equip a la zona alta de la categoria

Redacció
1 min
Albert Poch seguirà apostant pel joc de toc

GavàDesprés de tres temporades consecutives a Segona B, el descens esportiu de la campanya 09/10 va suposar un canvi de full de ruta per al Gavà, un dels equips catalans més competitius de la darrera dècada entre la categoria de bronze i la Tercera Divisió. La temporada passada va ser dura per al conjunt blaugrana, que finalment va assolir la desena posició, la pitjor classificació dels darrers onze anys (igualant el registre del curs 99/00). Des de la darrera temporada del segle passat, el club sempre s'havia classificat entre els primers de Tercera o havia militat directament a la divisió superior.

El retorn a la porteria de Manel, la incorporació de Bioko i el fitxatge d'Aleix Vall, un dels centrals més consolidats de la categoria, són les cares noves que presenta de moment l'equip de La Bòbila. Sobre l'arribada a l'entitat blaugrana, Juan Bioko, en declaracions a Gavà Televisió, va afirmar que "el Gavà és un equip de Tercera consagrat que té un bon cos tècnic. L'equip és molt competitiu i té una plantilla més que formada". En aquest sentit, Aleix Vall creu que "l'equip és molt jove però amb moltes ganes. La base és molt bona amb gent amb experiència a Tercera i fins i tot a Segona B. Podem fer coses importants aquesta temporada".

stats