Futbol Català
Esports Futbol 12/12/2010

Castelló i Gramenet no fan prou amb empatar

Empat (1-1) entre dos equips necessitats

CastellóDos equips amb urgències s'han vist les cares avui a Castàlia. Com la "llei de Murphy" dicta moltes vegades quan es dóna un cas així, cap dels dos ha sortit del camp amb el botí esperat. El Castelló, recent descendit de Segona A, es troba situat a la zona mitja baixa de la classificació i no acaba de trobar la manera de fer un salt a la taula. Per la seva banda la Gramenet no fa prou amb sumar de punt en punt per abandonar el descens.

El partit ha començat bé pels de Ramon Moya. Álex, pocs minuts després del quart d'hora del partit, ha avançat l'equip colomenc al marcador, un 0-1 que s'ha mantingut fins al descans. A la represa, però, Fernando Béjar no ha trigat en empatar. Als tres minuts de joc una jugada pel mig de la defensa del jugador blanc-i-negre ha acabat al fons de la xarxa. Cap altra jugada dels equips en la resta de partit ha pogut decantar el marcador.