Futbol Català
Esports Futbol 31/01/2011

Empat agredolç per a L'Hospitalet

Taules dels riberencs a casa contra el Terol (1-1)

L'Hospitalet de LlobregatL'Hospitalet segueix sumant en la seva lluita per consolidar-se a la zona mitja de la taula, malgrat que ahir els del Baix Llobregat van merèixer més davant el Terol que entrena Ramon Maria Calderé. Els locals van haver de capgirar un 0-1 transformat en pràcticament l'única ocasió dels visitants. Cirio va fer l'empat local.

Ni un minut va trigar 'L'Hospi' a generar perill i una clara ocasió, en un remat de Corominas davant el porter Caballero que el menut i ràpid davanter riberenc va enviar massa alt. De fet Caballero va convertir-se en el protagonista del partit, evitant que clares ocasions dels locals poguessin acabar al fons de la xarxa. Malgrat el bon nivell mostrat per l'equip català al primer temps, el Terol va fer diana al minut 28 amb un golàs d'Omar.

A remolc d'aquest gol va anar L'Hospitalet durant tot el partit, també al segon temps, en què va tornar a ser dominador del partit. Finalment, Sergio Cirio, al minut 72, va aconseguir superar Caballero. Fins al final, múltiples ocasions locals que no van fructificar.