Futbol Català
Esports Futbol 09/09/2011

Un aspersor del camp del Vilassar de Dalt extingeix un incedi que amenaçava les seves instal·lacions

El foc s'ha originat a les dues del migdia i s'ha anat aproximant al recinte on el club realitzava un campus de setembre amb nens petits. El cap de premsa del club i un coordinador han evitat una tragèdia amb l'aigua de reg

àngel Garreta
2 min
Imatge del foc aproximant-se al camp de futbol

Vilassar de DaltEls responsables esportius i directius del Vilassar de Dalt s'han emportat un bon ensurt aquest migdia quan un foc originat en un solar proper, ple de vegetació seca mal cuidada, s'ha aproximat sense remei cap a les instal·lacions del camp de futbol, on en aquell moment l'entitat estava organitzant la jornada diària del campus de setembre per nens petits.

El responsable de premsa del club, David Casany, explica que "en anar a mirar d'on venia el foc hem vist que estava just a tocar del camp i que haviem de fer alguna cosa perquè el següent pas inevitable era que la gespa comencés també a cremar". Amb l'ajuda del coordinador del club, Carlos Barberan, han pogut orientar un aspersor de reg cap a la zona en flames. "Aquests aspersors tenen un topall que impedeix que girin 180 graus i així només mullen el terreny de joc, però en Carlos sabia que fent força el topall cedeix per poder-lo orientar voluntàriament cap a una altra zona. Li hem donat un cop i hem pogut evitar el pitjor", afirma Casany.

L'aigua del camp ha servit per impedir l'avançament de les flames i ha donat marge de temps als bombers per venir a fer la resta de la feina d'extinció. El foc s'ha apagat en la seva totalitat a les tres del migdia, una hora després del seu inici. No obstant, Casany afirma que "aquest és el segon incendi que patim en menys d'una setmana a la zona del voltant del camp, que està força descuidada. Per sort l'anterior era un xic més lluny i no venia en direcció a nosaltres. D'aquesta manera no va afectar al camp de futbol".

Diada del club

En un altre ordre més positiu de coses, el CE Vilassar organitza demà disasbte la seva Diada del Club. En el marc de les festes majors de la població, l'entitat ha preparat una tradicional jornada per agermanar les famílies i els integrants de l'equip i aproximar el poble al club. Durant tot el dia (des de les 10 del matí), un munt d'activitats se celebraran al camp de futbol fins al final del dia. Pel mig, una arrossada popular que podran tastar els participants de la Diada. El programa d'actes es pot consultar a la pàgina web oficial del club.

stats