Futbol Català
Esports Futbol 04/02/2011

Preocupació al Sabadell per les lesions de Joaquín

El jugador sevillà ha arrossegat molèsties i lesions tota la temporada i fins i tot recentment es va operar de la mateixa zona afectada, el bessó dret

Redacció
1 min
Joaquín passa per una temporada difícil

SabadellDins la gran temporada esportiva que està realitzat el Centre d'Esports Sabadell, un nom causa preocupació dins l'entitat, el cos tècnic i els serveis mèdics: Joaquín Rodríguez. El jugador arlequinat ha tornat a caure lesionat, aquesta vegada amb un trencament de quatre centímetres al bessó de la cama dreta. A Sabadell preocupa que el jugador es va fer la lesió sense forçar la part afectada i en uns exercicis simples de recuperació.

Joaquín arrossega problemes des de la pretemporada de l'equip i fa poques setmanes es va operar d'un síndrome compartimental del mateix bessó dret. El fisioterapèuta i recuperador del club, Josep Orriols, ha assegurat a Ràdio Sabadell que "no és normal que passi una cosa així i ara hem de descartar que tots aquests problemes no vinguin provocats per circumstàncies alienes al treball físic". El jugador passarà aviat per un ampli estudi clínic per tractar la lesió en profunditat.

stats