FCF
Esports Futbol 27/12/2010

Casals: "Cap directiu pot derrocar el president. Si algú vol ser-ho, que s'ho guanyi en eleccions"

El president de la FCF va admetre a Ara TV tenir alguns directius en contra

àngel Garreta
1 min
Casals, al plató d'Ara TV

BarcelonaEl president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, va passar pel plató d'Ara TV per parlar del partit Catalunya-Hondures i també del possible futur torneig entre nacions sense estat. Al tram final de l'entrevista, Casals va admetre per primera vegada diferències internes a la seva directiva i va mostrar-se fort en la seva decisió d'esgotar el seu mandat. Casals va ser crític amb els discrepants i va qualificar alguns mitjans com a mentiders. Segons el màxim responsable federatiu "els clubs em van fer confiança i a mi qui m'ha de dir si haig o no de seguir de president han de ser els clubs, no alguns mitjans de comunicació o directius". Pel president de la FCF "aquests directius s'estan portant força malament amb el futbol català i pensen massa en els seus interessos personals".

El president es mostra contundent al respecte de les possibles discrepàncies de companys de junta, afirmant que "ningú, sent directiu, té la potestat de derrocar el president. Això s'ha acabat, estem en democràcia. Si no em passa res personal o de salut, acabaré el mandat al 2013 i, a més, penso presentar-me a les properes eleccions per consolidar el nostre projecte. Si algú vol ser president, que s'ho guanyi en unes eleccions com vaig fer jo".

Casals admet que "hi ha coses que és evident que no les hem fet bé" però que "hi ha d'altres que també les haig de dir perquè al final t'afecta al tema personal. Alguns mitjans estan dient mentides. Una part de premsa no diu la realitat. En el seu moment jo ho diré tot i la gent sabrà la veritat".

stats