Eleccions a la FCF
Esports Futbol 23/03/2011

Jordi Casals es retira de la cursa electoral

Poques hores després d'haver concedit un parell d'entrevistes on mostrava la seva ferma intenció de seguir presidint l'ens federatiu, la candidatura de Jordi Casals es retira demanant obertament el vot dels clubs per Jaume Llauradó

àngel Garreta
2 min
Casals, en una de les imatges per l'entrevista d'ara.cat

BarcelonaEl fins fa poc president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, així com tot el seu equip de campanya, no formaran part com a candidatura de les votacions que tindran lloc el proper dissabte per escollir el màxim representant de l'ens federatiu. Així ho ha manifestat el mateix Casals en un comunicat destinat als mitjans informatius, amb els quals ha seguit concedint entrevistes fins a darrera hora, com és el cas de la publicada avui a la secció de futbol català de l'Ara. En aquest darrer escrit, Casals admet passar pel "dia més difícil de la meva vida" tot i que a la vegada considera que "és un dia per a l'esperança i, sobretot, la tranquil·litat del futbol català".

Entre les argumentacions per abandonar la cursa electoral, Casals apunta que ha estat valorant amb els seus col·laboradors més directes "les diferents alternatives que poden tenir lloc el proper dissabte dia 26 de març i després d'aquest anàlisi he pres la decisió que entenc més beneficiosa pel futbol català". Aquesta decisió passa per la retirada i per "demanar oberta i directament el vot per la candidatura de Jaume Llauradó". Casals considera que entre tots dos la suma era del 60% de suport dels clubs catalans i convida a Andreu Subies, sense nombrar-lo directament, a fer el mateix i arribar al final de la cursa electoral amb un únic candidat. Dins les seves darreres paraules com a presidenciable, Jordi Casals ha insistit en què "he demostrat amb una absoluta contundència que el deute que es deia no ha existit mai, però és també cert que les aportacions econòmiques que el senyor Llauradó presenta en la seva proposta són molt importants i necessàries".

Per la seva banda, Jaume Llauradó, que avui havia de presidir un acte de la seva candidatura a Sant Miquel d'Olèrdola, no ha pogut acompanyar el seu equip de campanya per una forta febre, fet que ha impossibilitat també conèixer de primera mà les impressions del candidat sobre la retirada de qui fins ara era un dels seus competidors.

stats