Publicitat
Publicitat

Futbol Català

L'actual preparador va ser l'encarregat de pujar l'equip a Segona B

Vinyals: "És la primera vegada que torno a un club com entrenador i això ha de voler dir alguna cosa"

El tècnic de L'Hospitalet, motivat en la sega segona etapa riberenca

El Centre d'Esports L'Hospitalet ha apostat pel tècnic que va pujar l'equip a Segona B per consolidar-lo a la zona alta aquesta temporada. Jordi Vinyals dirigirà el conjunt riberenc en una categoria que coneix perfectament i amb gairebé la mateixa plantilla. "És la primera vegada que torno a un club com entrenador i això ha de voler dir alguna cosa", afirma l'entrenador. Sobre el seu retorn, Vinyals considera que "més que tornar, això és com una continuïtat, perquè no fa gaire que vaig ser-hi i hi ha gairebé la mateixa gent".

Sobre el disseny i planificació de la temporada 2011/2012, l'entrenador de L'Hospi admet tenir la plantilla "força configurada i a l'espera que el mercat ens doni alguna oportunitat, tenint en compte la crisi, i poder aspirar a jugadors que siguin bons recanvis dels que han marxat". Vinyals admet que serà difícil cobrir jugadors del talent dels tres Cristians: Alfonso, Lobato i Gómez.

Els objectius de la propera campanya passen, segons el tècnic, per "tornar a fer una molt bona temporada a Segona B sense renunciar a res. No obstant, primer ens hem de consolidar a la categoria".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT