Futbol Català
Esports Futbol 28/08/2011

El Reus, el millor català en l'inici de la Segona B

L'equip del Baix Camp ha sumat un altre triomf (1-0) contra el Dénia

Redacció
2 min
Robert Ahufinger, autor del gol reusenc

BarcelonaUn català nouvingut a la categoria és qui ara mateix encapçala la llista d'equips del país al grup tercer de Segona B. El Reus de Santi Castillejo és l'únic que ha guanyat dos partits seguits entre els clubs del principat. Per sota, ocupen els dos últims llocs de la taula ara mateix el Sant Andreu i el Llagostera, amb dues derrotes. Badalona i l'Hospitalet es van veure ahir les cares al Camp del Centenari (2-0) i el Lleida ha sumat un punt in extremis a València.

Atlètic Balears 2 Llagostera 0

Bé es dibuixava l'escenari pel Llagostera en terres balears en un inici de partit de pressió asfixiant i en què no ha deixat fer gairebé res de bo al cojunt local. Fins i tot els d'Oriol Alsina han foradat la xarxa rival en una acció no vàlida per mans. L'equip català no ha pogut marxar al descans amb avantatge i a la represa ha encaixat el primer gol, de cap a la sortida d'un córner, obra de Perera. El mateix jugador balear ha fet el 2-0 al minut 68 i ha encarrilat el segon triomf consecutiu de l'Atlètic Balears.

València Mestalla 3 Lleida 3

Important punt el que ha sumat l'equip d'Emili Vicente a domicili en un partit emocionant. El primer del Lleida Esportiu en la seva recent història. Els locals s'han avançat mitjançant Paco Alcácer, autor d'un hat trick en la jornada d'avui. Un penal transformat per Verdú ha posat les taules, però els de la Terra Ferma han vist escapar l'encontre amb un 3-1 per als locals. No obstant això, els valencians s'han quedat amb dos homes menys i el Lleida ha empatat. Verdú ha tornat a marcar de penal i Ballesteros ha fet el 3-3 al tram final, amb opcions visitants, fins i tot, d'endur-se el partit.

Sporting Maonès 1 Sant Andreu 0

Mal partit del conjunt quadribarrat a domicili en un primer temps sense gairebé cap remat amb intenció. El local Berto Vaquero ha fet l'únic i solitari gol en un duel en què els de Piti Belmonte no han generat perill i on fins i tot Morales ha hagut d'aturar un penal. Cap al final, els locals han jugat amb un home menys i l'equip andreuenc s'ha disposat a penjar pilotes a l'àrea sense encert.

Reus 1 Dénia 0

El lateral Robert Ahufinger és el protagonista de la jornada. Un penal transformat pel jugador reusenc ha donat els tres punts a l'equip de Santi Castillejo davant el Dénia i ha deixat el Reus com l'únic equip català amb sis punts de sis possibles, dins la zona de promoció d'ascens. Tot un gran inici per a un equip que ha tornat a Segona B aquesta temporada. El gol local des dels onze metres ha arribat al primer quart d'hora d'un primer temps dominat pel Reus. El segon ha caigut més del cantó visitant, però sense poder foradar en cap moment la porteria defensada per Àngel.

RESTA DE RESULTATS DE LA JORNADA 2

Badalona 2 L'Hospitalet 0 (ahir)

Saragossa B 0 Terol 0

Ontinyent 0 Gandia 2

Olímpic 1 Manacor 1

Mallorca B 0 Huracán 1

Andorra 1 Oriola 2

stats