Futbol Català
Esports Futbol 04/07/2011

El Llagostera lliga el retorn de Marc Mas mentre busca un acord amb el punta Virgili del Nàstic

L'equip gironí treballa per reforçar la davantera mentre comunica a Portolés que no seguirà sota pals la propera temporada a Segona B

Redacció
1 min
La Pobla perdrà el pitxixi. El Nàstic guanyarà un davanter

LlagosteraLa punta d'atac del Llagostera, que estrenarà la categoria de bronze en el seu historial, es reforça amb un vell conegut. El davanter Marc Mas, fins ara al Badalona, torna a l'equip dirigit per Oriol Alsina després de la seva marxa al mercat d'hivern. Mas seguirà jugant, doncs, a la mateixa divisió on ha fet el salt, però amb l'equip que li va col·locar el trampolí per fer-ho. No obstant, la de Mas no és l'únic reforç que busca el club per la referència a dalt.

Un dels millors golejadors de Tercera els darrers anys i actualment a les files del Nàstic, Virgili, és la cirereta que l'equip gironí busca pel seu pastís. El jugador, que l'any passat va jugar mitja campanya amb la Pobla de Mafumet i el tram final a Segona A amb el primer equip grana, podria completar una punta d'atac altament competitiva i de renom per un nouvingut a la categoria que buscarà consolidar-se.

stats