Futbol Català
Esports Futbol 05/12/2010

El Llagostera comença a marcar distàncies

Els d'Oriol Alsina, amb pas ferm cap al play-off

àngel Garreta
1 min
El Llagostera, líder destacat de la categoria

BarcelonaUn equip ha sortit clarament beneficiat dels resultats d'aquest cap de setmana: el Llagostera. El líder de la lliga ho és ara per una diferència de cinc punts respecte el segon, l'Europa. La victòria per 0-3 al camp d'un Ascó en hores baixes ha suposat per l'equip gironí la cinquena victòria seguida al campionat de lliga i la quarta jornada sense encaixar cap gol. Tota una declaració d'intencions de l'equip i unes xifres particulars molt positives que encara es fan més importants en un campionat irregular on costra trobar ratxes continuades als resultats dels equips.

Per darrere està situat l'Europa, que després d'un mal inici és dels pocs que també manté una ratxa positiva: vuit partits sense perdre i tres victòries consecutives. Els de Pedro Dólera van guanyar ahir al Balaguer per 3-0 i s'han catapultat cap al segon lloc de la classificació, un segon lloc que ha cedit la Muntanyesa després de perdre 0-2 amb el Prat. Més proper a la zona de privilegi es troba el Manlleu, que també ahir va superar (2-0) un Palamós que any rere any veu com no pot sortir de la zona baixa de la lliga.

El Premià, malgrat haver canviat més de la meitat de cares del seu planter, va caure derrotat a casa i segueix ocupant el fanalet vermell. L'Amposta, que es fica de ple en la boja lluita per la zona alta, el va superar per 0-1. Qui sembla tornar pel camí perdut és el filial de l'Espanyol, que amb un 4-0 al Vilanova s'apropa a un punt de la quarta plaça.

Els altres resultats del cap de setmana són: Cornellà 2 - Masnou 2, Pobla Mafumet 1 - Terrassa 2, Reus 3 - Vilafranca 0 i Castelldefels 0 - Gavà 0.

stats