Segona Divisió B
Esports Futbol 15/07/2011

Siscu Pujol dimiteix com a president del Lleida Esportiu, però el projecte continua endavant

Ja han sorgit les primeres discrepàncies entre els empresaris del grup per com es repartirien les accions de la futura SAE, i Pujol ha decidit fer un pas enrere

Redacció
1 min
Siscu Pujol serà el president del Lleida Esportiu.

LleidaEl serial del Lleida aquest estiu promet ser llarg. Mentre l'equip al qual el jutge ha adjudicat els drets federatius de l'antiga UE Lleida, el Lleida Esportiu, espera rebre el vistiplau de la Federació Espanyola per competir a Segona B el proper dilluns, els empresaris que hi ha al darrere ja s'han discutit. Siscu Pujol, l'home que havia de ser el president i cara visible del nou Lleida, ja ha presentat la dimissió perquè no està d'acord amb el repartiment de les accions entre els empresaris del grup. Ara mateix Lleida Esportiu és un club esportiu només, però els seus plans passen per convertir-se en breu en societat anònima esportiva (SAE), i Pujol pretenia tenir el 51% de l'accionariat, i la resta volia donar-li només el 50%, segons explica avui el Diari Segre.

De totes maneres, sense Siscu Pujol, la resta d'empresaris que hi ha al darrere de Lleida Esportiu pretén seguir endavant amb el projecte i espera que dilluns la Federació Espanyola accepti la decisió del jutge i els inclogui en el sorteig del calendari de Segona B.

stats