Esports Futbol 12/12/2010

El Lleida suma quatre victòries seguides per primera vegada a la lliga en tretze anys!

Dos gols de Rayo als darrers minuts capgiren el marcador davant el Gandia (2-1)

Els jugadors del Lleida celebren el gol al minut 88 de Rayo

LleidaL'equip de la Terra Ferma es troba en estat de gràcia. El conjunt blau ha sumat avui la seva quarta victòria seguida al campionat de lliga, fet que allunya l'equip de la zona baixa i el deixa a tocar (quatre punts) de les places de promoció a Segona A. En un partit difícil, l'equip d'Emili Vicente ha aconseguit capgirar el 0-1 del Gandia amb dos gols de Rayo.

S'ha avançat el Gandia als onze minuts de joc, amb un gol d'Álvaro. Amb el marcador en contra, el Lleida no ha estat capaç de fer-se amb el domini del joc i encara podria haver arribat el segon pels visitants. Al tram final del primer temps ha tingut una bona ocasió d'empatar Joao Moreira, que avui reapareixia amb els blaus. Al segon temps l'equip local ho ha seguit intentant però no ha estat fins al final que han arribat els gols.

Una centrada de Dani Pujol al minut 83 ha picat a la mà d'un defensa i l'àrbitre ha xiulat penal. Rayo, des dels onze metres, ha empatat el partit. Amb set minuts per endavant, el Lleida ha insistit i el seu premi ha arribat a dos minuts per entrar en l'afegit del partit. Mateixos protagonistes per la diana del triomf: Dani Pujol ha centrat a l'àrea i Rayo ho ha aprofitat a la perfecció per deixar els punts a casa i trencar amb un registre històric de victòries consecutives.