Futbol Català
Esports Futbol 16/01/2011

Maneta del Lleida i pòquer de gols de Rayo

Espectacular partit dels d'Emili Vicente a Santa Coloma (0-5)

Rayo s'ha emportat la pilota del partit amb el resultat escrit i signada per tots els jugadors

Santa Coloma de GramenetSensacional golejada del Lleida a domicili davant una Gramenet que no ha pogut fer bona la victòria de la setmana passada a Sant Boi. El Lleida ja suma 22 dels darrers 27 punts en joc i, recuperat dels problemes econòmics a nivell d'entitat, aspira a tot aquesta temporada. Tot i començar el partit amb xut al pal de la 'Grama', el monòleg del Lleida no ha trigat a fer-se present.

El primer gol de la matinal ha arribat en la primera acció lleidatana, obra de Rayo, fent el primer dels seus quatre gols. El 0-2, passats els vint minuts de joc, i el 0-3, amb un golàs de vaselina, han estat les altres dues dianes del golejador del Lleida per sentenciar el partit abans del descans. A la represa, novament Rayo i finalment Imaz, han posat el contundent 0-5 al marcador del Nou Municipal de Santa Coloma.