Futbol Català
Esports Futbol 22/12/2010

Jornada avançada a Segona B i possibles protestes repetides al Camp d'Esports de Lleida

Prèvia / Segona B: És molt probable que la plantilla i el cos tècnic del Lleida marxin de vacances de Nadal sense cobrar els diners pendents

àngel Garreta
1 min
La banqueta i suplents del Lleida en l'anterior protesta al Camp d'Esports

BarcelonaDos partits de la jornada corresponent al diumenge dia 2 de gener de l'any vinent s'han avançat a aquesta setmana. Avui a les 20 hores, el Lleida rebrà a L'Hospitalet al Camp d'Esports enmig de dos camins ben oposats per on passa el conjunt blau. D'una banda, una excel·lent i positiva ratxa esportiva, amb cinc victòries consecutives que han apropat als d'Emili Vicente a la zona de play-off. D'altra, l'aspecte econòmic, on la plantilla i els tècnics estan cada vegada més dividits amb la junta del club.

La setmana passada al vestidor del Lleida va haver-hi reunió entre la presidenta, Anabel Junyent, i els jugadors de l'equip. La màxima responsable de l'entitat no va poder assegurar els diners pendents a la plantilla abans de marxar de vacances de Nadal. Es preveu que en el partit d'aquest vespre els jugadors tornin a fer una acció visible de protesta sobre el terreny de joc.

El Sabadell podria acabar l'any primer a la lliga

L'altre partit en disputa tindrà lloc al Joan Baptista Milà entre el Santboià i el Sabadell (21 hores del dijous). El conjunt arlequinat, segon amb 33 punts, podria finalitzar el 2010, en cas de victòria, amb el liderat provisional de la categoria, pendents sempre, és clar, de la disputa de la resta de la jornada en el dia i horaris marcats al calendari. Un triomf del Santboià permetria als homes entrenats per Quim Ayats situar-se a dos punts de la posició de promoció de permanència i abandonar el penúltim lloc de la taula.

stats